TERCERA DIVISIÓ
Esports Futbol 14/05/2012

El Prat es jugarà l'ascens a Segona B amb els andalusos de l'Atlético Sanluqueño

La tornada serà al Municipal Sagnier. L'Espanyol B es veurà les cares amb un rival complicat, el Pontevedra

Ara
2 min

BarcelonaEl campió del grup català de Tercera, l'AE Prat, es jugarà l'ascens a Segona B amb els gaditans de l'Atlético Sanluqueño, amb la tornada al Municipal Sagnier. Els campions de grup de Tercera juguen entre ells una eliminatòria d'anada i tornada, i el guanyador puja directament a Segona B. Els perdedors en canvi, gaudeixen d'una segona oportunitat i entren dins de la segona fase del play-off d'ascens per a la resta d'equips. El campió del grup valencià, el Catarroja, jugarà amb el SD Noja amb tornada a Cantàbria. Els balears del Constància d'Inca, amb tornada a casa, jugaran amb el Villarobledo.

La resta de clubs classificats per als play-off han de superar tres eliminatòries d'anada i tornada per pujar. A la segona fase s'incorporen els perdedors de la via dels campions. L'Espanyol B jugarà la primera fase davant un rival complicat, el Pontevedra, però la tornada serà a terres catalanes. La Pobla de Mafumet de la seva part, jugarà la tornada fora ja que va acabar quart de grup. El seu rival serà el Laredo, segon del grup de Cantàbria. El Manlleu de la seva part, jugarà l'anada a casa amb el filial del Las Palmas. La tornada serà a Las Palmas de Gran Canaria. Els partits d'anada es juguen ja aquest cap de setmana.

Els duels sencers de la fase d'ascens a Segona B, ruta dels campions, són aquests:

Valladolid B -CD Loja

Villarobledo-Constància d'Inca

Yeclano-Caudal de Mieres

Egea-CD Arroyo

Atlético Sanluqueño-AE Prat

Fuenlabrada-Marino

Logronyès-Peña Sport de Tafalla

CD Laudio-Ourense

Catarroja-SD Noja

Play-off d'ascens a Segona B, ruta dels no campions:

Villaralbo-Reial Madrid C, Maracena-Àguilas, Utebo-Izarra, Coria-Avilés, Albacete B-Binissalem, Pontevedra-Espanyol B, Parla-Barakaldo, Pobla de Mafumet-CD Laredo, CD Montuiri-CD Alfaro, Tuilla-Àvila, Don Benito-Estepona, Cayón-Alondras, La Hoya-Díter Zafra, Beasain-Llevant B, Alzira-Sariñena, Vera-Almansa, Varea-Tenisca, Multivera-San Fernando, Azuqueca-Tudelano, Cultural Leonesa-Racing B, Llosetenc-Langreo, Extremadura-Haro Deportivo, Cuarte Industrial-Cerceda, Mar Menor-Portugalete, Manlleu-Las Palmas Atlético, Puerta Bonita-Muro i Mairena-Marbella.

stats