Esports Futbol 20/01/2011

El Sabadell, eliminat de la Copa Federació

Una forta sortida del Saragossa B va fer passar ronda als locals (2-0)

L'onze del Sabadell que ha jugat a Saragossa

BarcelonaEl camí del Sabadell a la Copa Federació va aturar-se als vuitens de final. L'equip de Lluís Carreras, amb molts suplents i juvenils a l'onze, va caure derrotat per 2-0 davant el Saragossa B. El tècnic català va disposar d'inici un onze amb Oriol Torres, Chapi, Àlex, Pep Pagès, Azparren, Juanjo, Juvenal, Pinilla, Raúl, Aitor i Joaquin. No obstant, de poc temps va disposar l'equip arlequinat per prendre-li el pols al partit. El filial aragonès va posar el 2-0 definitiu ben d'hora al marcador quan Creus feia el primer de la tarda al minut 8 i Matas ho rematava deu minuts més tard. El marcador, amb un 3-1 pel Sabadell a l'anada, va classificar al Saragossa B.

El Sabadell ho va intentar però no va poder transformar un gol que l'hagués ficat al partit. De fet, la diana com a tal va arribar, però l'àrbitre va anul·lar un gol de Fito al minut 85. El local Àlex, al final del partit, va enviar una pilota al pal que podria haver suposat el tercer pels locals.