Futbol Català
Esports Futbol 22/05/2011

El Sabadell empata a zero amb l'Eibar i es jugarà l'ascens al partit de tornada a Ipurua

En la primera meitat cada equip ha tingut una ocasió claríssima per marcar, però entre defenses i porters han evitat els gols. Entrada històrica a l'estadi arlequinat

àngel Garreta
2 min
Marc Fernández disputa la pilota durant la primera part del partit

SabadellEl Sabadell no ha passat de l'empat a zero amb l'Eibar en una Nova Creu Alta plena fins la bandara per veure el partit d'anada de la fase de campions en lluita per l'ascens a Segona A. El conjunt arlequinat ha patit el primer ensurt als pocs segons de començar el partit, amb una clara ocasió d'Altuna, rematant creuat i fregant el pal. Els locals, nerviosos al principi, han vist com Lago Junior ha enviat un remat a la fusta al minut 22. La millor ocasió arlequinada no ha arribat fins al 28, quan Marc Fernández ha rebut una pilota al segon pal i ha xutat als peus del porter visitant quan el públic ja cantava gol. Al descans s'ha arribat amb empat sense gols.

En la represa, els locals han tancat l'Eibar al seu camp durant mitja hora. No obstant, els homes de Lluís Carreras només han gaudit en aquest temps de dues aproximacions. La més clara, als set minuts, quan Isaac Cuenca ha centrat en paral·lel a l'àrea petita però on cap cama dels locals ha arribat a la rematada. L'Eibar, per la seva banda, no ha rematat entre pals en tota la segona meitat. Tot i que el Sabadell ha fet un molt millor segon temps, res ha mogut el marcador al final de l'encontre i l'ascens s'acabarà de decidir a Ipurua d'aquí set dies.

Sabadell: De Navas, Chapi, Bermudo, Agustín, Puigdollers (Robles, 73'), Juvenal (Fito, 56'), Juanjo, Hiroshi, Toni Lao, Isaac Cuenca i Marc Fernández (Joaquín, 66').

Eibar: Irureta, Kijera, Aituna, Alex Garcia (Iñigo Ros, 78'), Lanzarote (Otaegi, 65'), Lago Junior, Lombraña, Albistegui, Espín, Valin i Bingen (Añibarro, 55').

Àrbitre: Sergio Usón Rosel (Aragó)

Targetes: Grogues a Alex Garcia, Kijera i Bingen (Eibar)

Estadi: Nova Creu Alta (16.000 espectadors)

stats