Copa RFEF
Esports Futbol 09/12/2010

El Sabadell, a vuitens de la Copa Federació amb mig equip de la base arlequinada

Fins a cinc jugadors d'entre el filial i el juvenil van prendre part del partit

SabadellTot surt rodó aquesta temporada a la Nova Creu Alta. El Sabadell és quart a la lliga, en zona de promoció d'ascens i a només dos punts del liderat. A la Copa Federació, l'equip arlequinat es va classificar ahir per vuitens de final amb la participació de set jugadors de les categories inferiors vestits de curt al llarg del duel contra l'Atlètic Balears. El Sabadell va formar d'inici amb Oriol Torres, Mario Quereda, Pagès, Agustín, Àlex Ruiz, Aitor, Juvenal, Fito, Pinilla, Jonathan i Raúl. D'aquest onze, Mario Quereda i Pinilla són de l'equip filial i Jonathan del juvenil. Toni Delgado (filial) i Esteo (juvenil), van entrar a la segona meitat. El partit d'anada va finalitzar 1-1, fet que va permetre que el 0-0 d'ahir a Sabadell fos classificatori pels locals.

No va ser un partit brillant el que van disputar totes dues formacions. Des del primer minut el marcador era beneficiós pel Sabadell, fet que va permetre veure un conjunt local controlador de la pilota però amb poca profunditat cara a gol. La propera eliminatòria de la competició es jugarà el 6 de gener, dia de Reis (anada) i el 20 del mateix mes (tornada). El Sabadell espera encara rival del proper sorteig.