Futbol Català
Esports Futbol 27/11/2010

El Sant Andreu vol trencar la ratxa negativa a casa

Prèvia / Segona B: El partit arriba en un doble moment de necessitat de punts

àngel Garreta
2 min
El Sant Andreu busca retrobar-se amb la victòria a casa

BarcelonaAquest cap de setmana fa exactament dos mesos que el Sant Andreu no guanya un partit de lliga. La situació podria semblar dramàtica, però el cert és que l'equip quadribarrat es troba situat encara a tocar de les places de promoció d'ascens gràcies a un fort inici de temporada que va destacar l'equip a dalt de tot de la classificació. Malgrat el bon coixí, però, l'equip dirigit per Natxo González provarà de trencar la dinàmica per no perdre el tren de la zona alta.

De visitant al Narcís Sala es troba la Gramenet, entitat que viu des de fa uns anys immersa en problemes econòmics i directius però que, esportivament, manté la seva categoria dins la divisió de bronze del futbol estatal. L'equip que aquesta temporada entrena Ramon Moya intentarà aprofitar-se de la ratxa local per sumar un triomf vital que l'aproparia a poder sortir de les places de descens. Ara mateix la 'Grama' és el tercer equip per la cua.

El partit serà xiulat per Juan Manuel Bernal Moreno, del col·legi valencià. Els precedents a Segona B entre tots dos conjunts són vuit i, curiosament, es dóna el cas de registrar-se més victòries visitants que locals. En aquests vuit precedents, el Sant Andreu ha guanyat tres partits i la Gramenet s'ha endut cinc triomfs del Narcís Sala. El partit es jugarà diumenge al matí a les 12.

La resta de la jornada catalana a Segona B

BADALONA - TEROL

28/11 (12 hores) · Xiula: Juan Francisco García Cabrera (col·legi Tenerife)

LLEIDA - ALACANT

28/11 (12 hores) · Xiula: Ricardo de Burgos Bengoetxea (col·legi País Basc)

SANTBOIÀ - ALZIRA

>> Ajornat per la mort del fill del president del Santboià

CASTELLÓ - L'HOSPITALET

28/11 (17 hores) · Xiula: Roberto Flores Roda (col·legi Navarra)

ONTINYENT - SABADELL

28/11 (17 hores) · Xiula: Óscar Herrero Arenas (col·legi Aragó)

stats