Futbol Català
Esports Futbol 11/08/2012

El Santboià guanya el Torneig d'Històrics per primer cop en una final vibrant amb el Cornellà (4-2)

Jordi Martínez (Santboià) ha marcat dos gols a la final i ha acabat com a màxim golejador del torneig, i l'han escollit millor jugador de la setmana

El Santboià, campió dels històrics

BarcelonaEl FC Santboià s'ha convertit en el campió de la 27a edició del Torneig d'Històrics del futbol català en imposar-se per 4-2 a la UE Cornellà, que mai s'ha rendit, però que no ha pogut amb el davanter Jordi Martínez, millor jugador del torneig i màxim golejador, avui amb dues dianes de les quatre del seu equip.

En una final molt intensa disputada al Municipal del Guinardó davant d'unes 400 persones, l'equip de Miguel López ha aconseguit el torneig tot i que els de Jordi Roger s'havien avançat en el marcador. Al descans, els santboianencs ja havien remuntat el marcador (2-1). En el primer minut de la represa Jordi Martínez ha marcat el tercer gol del Santboià, que sentenciava el partit. El 3-2 de Boris Garros ha posat emoció a la final, però Reyes ha marcat el 4-2 definitiu en la recta final.