Futbol Català
Esports Futbol 30/06/2011

El registre de la Federació Espanyola de Futbol inscriu el nou Lleida 1939 a Segona B

L'expresidenta i adjudicatària en funcions de la nova societat anònima esportiva ha formalitzat la inscripció a l'ens federatiu

Redacció
1 min
Annabel Junyent, presidenta del Lleida

LleidaLa Terra Ferma tindrà futbol de Segona B la temporada vinent segons sembla indicar el registre d'un nou club, resorgit de les cendres de la ja desapareguda Unió Esportiva Lleida -que deixa avui d'existir oficialment-, sota el nom de Lleida 1939. L'adjudicatària de la unitat productiva del club, Anabel Junyent, ha formalitzat la inscripció a la seu de la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol) aquest mateix matí per tal de garantir la continuïtat esportiva de la refundada entitat blava.

Amb aquesta inscripció, Junyent assegura el dret de plantilla, base i llicència per competir a Segona B amb la plaça guanyada esportivament per l'anterior UE Lleida. Per convertir-se en tots els efectes novament en presidenta de l'entitat -va ser inhabilitada per donar pas a l'administració concursal de l'entitat-, Junyent haurà de formalitzar davant el jutjat mercantil de Lleida un aval d'un milió d'euros abans del proper 6 de juliol.

stats