Comitè d'Àrbitres
Esports Futbol 05/04/2011

L'assistent Antonio Artero es retira de l'arbitratge

El seu banderó acumula més de 150 partits de primer nivell

Redacció
1 min
Antonio Artero posa fi a la seva trajectòria

BarcelonaL'àrbitre assistent de Primera Divisió, Antonio Artero, ha decidit deixar l'arbitratge professional després de deu temporades al més alt nivell del futbol estatal. Artero, nascut l'any 1966 a Mataró, va arribar també a ser internacional FIFA fins fa un parell de temporades. La retirada del col·legiat català ve marcada per una greu lesió de genoll que va patir a inicis de l'actual any.

A les seves esquenes acumula gairebé cent cinquanta partits com assistent. En aquests deu anys s'ha consolidat com un dels assistents específics més destacats de Catalunya. El seu debut va tenir lloc en un partit València - Las Palmas. Tres anys més tard, va estrenar-se a nivell internacional. En aquest nivell es va mantenir fins al 2009. Antonio Artero ha format part de moltes tripletes arbitrals, al costat dels millors àrbitres del territori. Ha fet d'assistent en derbis entre Madrid i Atlético o partits de Champions League com un Bayern-Milà.

L'assistent català deixarà la seva activitat futbolística professional amb la clara intenció de seguir vinculat, d'una forma o altra, amb el món de l'arbitratge i del futbol en general.

stats