Esports Futbol 09/12/2010

L'Ascó torna a guanyar catorze jornades després

La plantilla dirigida per Mauro Ravnich no guanyava des del dotze de setembre

Una jugada del partit d'ahir entre Palamós i Ascó

AscóLa jornada intersetmanal d'ahir dimecres va ser extremadament important per l'Ascó. Els jugadors de l'equip (nouvingut a la categoria després de l'absorció del Benavent) van trencar amb una mala ratxa de gairebé tres mesos sense conèixer el triomf. A Palamós, l'equip verd va superar per 0-1 als locals, amb gol de Luís García a les acaballes del partit, al minut 89.

Aquest és el tercer triomf de l'Ascó en tota la temporada, primer com a visitant. L'equip de Mauro Ravnich havia guanyat prèviament els dos primers partits de la lliga com a local, davant Prat i Balaguer per idèntic marcador: 2-0. De fet, l'inici de l'equip era prometedor a les primeres jornades, donat que fins la jornada set l'equip no va encaixar el primer gol oficial de la seva història a Tercera a casa. Malgrat això, sis empats i set derrotes han fet baixar l'equip fins la penúltima plaça de la lliga. Ara, amb quinze punts, l'Ascó s'apropa al Palamós, primer dels equips que, amb disset al calaix, marca la zona de permanència.

L'entrenador de l'equip asconenc es va mostrar molt satisfet a la roda de premsa posterior al partit. "Ja tocava. L'equip ha sortit amb ganes de trencar la mala ratxa. S'ha vist un partit dolent però al final ha guanyat qui ha tingut menys por a perdre. La victòria ens va bé per afrontar els següents partits millor mentalment", va declarar Ravnich.