Futbol Català
Esports Futbol 04/09/2011

Les victòries van cares pels catalans de Segona B

El Badalona empata a València (0-0) contra el recent creat Huracán i el Llagostera perd a casa (0-2) amb l'Olímpic de Xàtiva

Redacció
2 min
Una jugada del partit Llagostera-Olímpic jugat dissabte a la tarda

BarcelonaCap dels dos equips catalans que van jugar de forma avançada aquest dissabte es va poder ficar a la butxaca el botí del triomf. Va aconseguir més premi el Badalona tractant-se d'una visita a domicili i el fet de puntuar contra el sorprenent Huracán València (0-0), club que fins ara havia fet ple de triomfs en l'inici de la temporada. A terres gironines, el Llagostera va tenir menys fortuna i no va poder repetir l'èxit de la Copa del Rei davant l'Olímpic de Xàtiva en el segon duel entre catalans i valencians en quatre dies. En aquesta ocasió, la moneda va caure per la creu (0-2). Els quatre catalans restants completaran avui diumenge la tercera jornada al grup III de Segona B.

Huracán València 0 Badalona 0

Al Poliesportiu de Manises, l'equip local va portar el pes de l'encontre al primer temps, amb arribades i ocasions sobretot a botes del català Sergio Postigo. El Badalona va millorar a la represa i es va aproximar amb més insistència a l'àrea defensada pel porter Paco. Àlex Garcia va tenir la més clara pels escapulats en un mà a mà resolt pel porter de l'Huracán.

Llagostera 0 Olímpic 2

En l'altre partit amb presència catalana, el Llagostera es va mantenir una jornada més sense poder estrenar-se en punts a la categoria. L'Olímpic va guanyar el segon assalt de la setmana amb un futbol estratègic on la pissarra va donar fruit als deu minuts de joc amb un gol de Mendoza. A remolc tot el partit, els locals van disposar de poques ocasions, la més clara un remat de cap de Tito que el porter visitant Francis va salvar a l'alçada del travesser. Al tram final del partit, Alcolea va fer el 0-2 que va impedir qualsevol reacció dels blaugranes.

stats