Futbol Català
Esports Futbol 06/02/2011

Empat sense beneficis

Badalona i Sant Andreu igualen a zero en un partit travat i amb poques ocasions

Redacció
1 min
Llobet amb la pilota als peus en una acció del partit

BadalonaL'actual líder del grup III de la Segona Divisió B, el Badalona, ha rebut el vigent campió de la categoria, el Sant Andreu, en un partit en què ha regnat un joc molt equilibrat. En el duel de la jornada, ambdós equips han sortit molt ben posicionats. La defensa quadribarrada no ha permès que el Badalona materialitzés les ocasions que ha tingut. La més clara de l'equip de Manolo Márquez s'ha escapat a la primera part, quan David Prats ha rebut una pilota de Ferrón a la frontal i el xut del davanter ha sortit desviat.

Per la seva banda, els escapulats han corroborat perquè el Camp del Centenari és un fortí. Tot i això, l'equip de Natxo Gonzalez ha tornat a acusar la falta de gol. El Sant Andreu únicament s'ha aproximat a la porteria de David Valle en tres ocasions, la millor de les quals ha arribat al minut 85 quan Matamala, sol davant la porteria rival, ha xutat als núvols. A les acaballes del partit, el porter andreuenc Oliver ha salvat el gol badaloní en un xut de Santi Villa per l'escaire dret.

Les poques ocasions de gol i el joc travat han marcat un resultat que no beneficia els interessos visitants d'apropar-se a la zona d'ascens.El Badalona conserva el liderat gràcies a l'empat del Sabadell a Terol.

stats