Futbol Català
Esports Futbol 10/03/2011

Homenatge a la samarreta arlequinada a Sabadell

En el partit de diumenge davant L'Hospitalet, el líder convida als seus aficionats a assistir a l'estadi amb la samarreta. Aficionats dels clubs arlequinats del Bristol Rovers i el Waterwijk faran acte de presència a la Nova Creu Alta

àngel Garreta
1 min
Primera trobada de seguidors arlequinats l'any 2005

SabadellTot va començar a internet, com la majoria de relacions socials d'avui. Aficionats del Sabadell i del conjunt anglès del Bristol Rovers van contactar mitjançant els seus respectius fòrums d'opinió i van començar un vincle d'agermanament arlequinat, donat que tots dos clubs vesteixen d'aquesta singular manera i amb els mateixos colors: el blanc i el blau. Posteriorment, s'hi va afegir una altra entitat, el Waterwijk d'Holanda. El 20 d'agost de l'any 2005, el contacte virtual es va traduir en real quan un grup d'aficionats del Bristol van visitar la Nova Creu Alta i va disputar un partit amistós amb penyistes del Sabadell a les instal·lacions de Sant Oleguer.

Tothom d'arlequinat a l'estadi

La directiva del Sabadell fa una crida als seus aficionats perquè diumenge a l'estadi els socis i aficionats del club portin per damunt de tot la samarreta arlequinada aprofitant la visita d'aficionats de dos clubs amb idèntica estètica. El Bristol Rovers FC està fudant el 1883 i juga a la League One, l'equivalent a la Segona B aquí. Per la seva banda, l'ASC Waterwijk, de la ciutat d'Almere, juga al sisè nivell del seu país però compta amb un miler de socis.

stats