Futbol Català
Esports Futbol 16/02/2011

David Llobet: "Estic totalment convençut que entrarem dins les places de play-off"

El jove jugador quadribarrat gaudeix del seu millor moment esportiu en la seva primera temporada com a futbolista de Segona B

àngel Garreta
2 min
Llobet amb la pilota als peus en una acció del partit

BarcelonaDavid Llobet (Cambrils, Tarragona) viu el moment més dolç de la seva carrera esportiva. Aquest menut però intel·ligent jugador va arribar aquest estiu a les files del Sant Andreu procedent del filial del Nàstic a Tercera, la Pobla de Mafumet. Format als juvenils del Nàstic i l'Europa (on també va militar al seu primer equip), Llobet va aterrar a Sant Andreu de Palomar per ocupar una de les obligades fitxes sub'23 de la plantilla -té ara mateix 21 anys-. Després de madurar i adaptar-se a cada entrenament, gaudeix del seu moment de protagonisme a la segona volta i just quan l'equip més necessita consolidar la seva positiva ratxa de resultats.

Com t'estàs sentint en la teva primera temporada a Segona B?

La veritat que m' estic sentit molt bé. Al començament es nota donar el salt de Tercera a Segona B donat que el ritme i la intensitat són molt diferents. No obstant, tenir la sort de jugar amb persones i jugadors de tant nivell en tots els aspectes et facilita les coses.

Darrerament estàs entrant dins l'equip i reforçant-te en la teva demarcació. T'esperaves aquest protagonisme al tram decisiu de la temporada?

Quan vaig fitxar pel Sant Andreu ja tenia clar que durant els primers mesos seria difícil entrar dins l'equip, però també tenia clar que havia d'anar poc a poc i que el més important era treballar i no baixar el cap. Sabia que arribaria una oportunitat i l'estic aprofitant.

Creus que l'equip atraparà una de les places de promoció?

Estic totalment convençut que entrarem dins les places de play-off. És important arribar al darrer tram de lliga amb opcions per entrar en aquesta zona de lluita per l'ascens. Cal entendre que és una lliga molt igualada i tots passem per bones i males ratxes.

Badalona i Sabadell són ara els equips catalans en zona de privilegi. La clau passa per fer-se forts a casa com ells?

Sí. Els equips que més punts sumen a casa són els que estan a dalt i això s'està veient enguany. És important guanyar els màxims partits possibles a casa d'aquí fins al final. Crec que és la clau i això ens ajudarà a estar a dalt.

Quins objectius personals et marques pels propers anys?

El meu objectiu principal a curt termini és pujar a Segona A amb al Sant Andreu. Amb al temps, un sempre pensar en arribar el més lluny possible. El temps dirà.

stats