Futbol Català
Esports Futbol 24/08/2011

David Payan signa per l'Europa i tancarà la plantilla de jugadors del club escapulat

El cos tècnic de l'equip de la Vila de Gràcia ha tancat el fitxatge del jove defensa, qui estava a prova durant els darrers partits de pretemporada del conjunt gracienc

àngel Garreta
2 min
David Payan, en l'amistós de l'Europa al camp del Júpiter

BarcelonaLa de l'Europa va ser una de les primeres llistes de noms de tota la Tercera Divisió en quedar pràcticament perfilada. El cos tècnic europeista va lligar en curt els seus efectius de cara a l'inici de l'estiu durant el mes de juny. No obstant, durant pràcticament dos mesos i mig l'equip ha anat buscant un lateral esquerre sots 23 per donar la plantilla definitivament per tancada. A pocs dies de tenir lloc l'inici el campionat, el nom escollit és el de David Payan, lateral que la passada temporada va jugar mitja lliga amb l'Olot i mitja amb el Tona. El jugador va rebre la bona notícia sobre la gespa artificial del camp del Vilanova del Vallès, lloc on els graciencs van disputar diumenge el darrer amistós de l'estiu.

Format a les categories de base de la Damm, el jove defensa, de 21 anys, ha acumulat experiència sènior als dos equips citats i també al Vic. Payan va vestir la samarreta escapulada per primera vegada el 13 d'agost, sortint com a titular en l'amistós que l'Europa va disputar a La Verneda contra el Júpiter. En poc més d'una setmana, les seves participacions posteriors contra el Santfeliuenc i el Vilanova del Vallès li han servit per convèncer i tancar la plantilla de jugadors del club gracienc.

Geri, a la Gramenet B

El defensa Geri, sorgit del juvenil A de l'Europa i que va començar la pretemporada a prova per intentar ocupar el lateral esquerre de l'equip, ha estat finalment cedit a la Gramenet B durant la propera temporada per tal que guanyi minuts i experiència ja com a sènior. Santigosa era l'altre juvenil que havia realitzat el primer tram de preparació estiuenca amb els escapulats. En edat encara de primer any de juvenil, el defensa ha tornat a les ordres de Jesús Angoy al juvenil A europeista de Lliga Nacional.

stats