Futbol Català
Esports Futbol 27/07/2011

Espanyol i Castelldefels signen un conveni de base

El club blanc-i-blau tindrà opció preferent sobre els millors futbolistes mariners i els castelldefelencs podrien rebre compensacions econòmiques de futur

Redacció
1 min
La formalització de l'acord entre Julià i Morales

CastelldefelsLes instal·lacions de base de l'Espanyol, a la ciutat esportiva de Sant Adrià, van acollir l'acte d'acord de col·laboració amb el Castelldefels. A partir d'ara, el club perico tindrà opció preferent sobre qualsevol jugador de la base de l'entitat marinera. En un futur, si aquest futbolista debuta al primer equip de l'Espanyol durant cinc partits titular el Castelldefels cobrarà 50.000 € i si s'arriba a efectuar una venda a un tercer club, ja al futbol professional, el 5% de la quantitat pactada.

Mentrestant, l'Espanyol cedirà també una opció preferent al Castelldefels pel que fa a la participació de qualsevol equip blanc-i-blau de base (començant per l'Espanyol B) en actes i tornejos organitzats pel club groc, a més d'oferir informació tècnica, mètodes d'entrenament i posar a disposició coneixements mèdics i de recuperació de futbolistes. En declaracions recollides a la pàgina web oficial del Castelldefels ("uecastelldefels.es"), el president del club mariner, Jordi Julià, va admetre estar "molt satisfet amb aquest acord. Com a perico i com a persona de futbol crec que per a una entitat com la nostra és important tenir una vincle tan estret com aquest amb una institució de primer nivell com l'Espanyol, amb un dels millors planters. Estic convençut que els nostres jugadors i tècnics estaran més motivats per fer les coses bé".

El cap visible de l'estructura de base de l'Espanyol, Antonio Morales, va considerar al Castelldefels "un club amic", tot esperant que aquesta unió "tingui bona sintonia" i "el matrimoni sigui al més sòlid possible". Morales va afirmar que l'Espanyol "sempre desitja que els seus vincles d'amistat siguin al més forts i amplis possible".

stats