Futbol Català
Esports Futbol 20/12/2010

A la Vila de Gràcia torna l'esperança

L'Europa guanya a La Pobla (1-2) i ja és segon en solitari

àngel Garreta
1 min
Segalés i Cebri celebren el primer gol europeista davant la mirada del local Joel Coch

BarcelonaFeia anys que l'afició gracienca de l'Europa no veia al seu equip tan a dalt a la classificació. El segon lloc actual, un cop finalitzada la primera volta, és la millor posició que han ocupat els graciencs des del canvi de segle, sumant a la vegada els seus millors números (33 punts) en les dinou primeres jornades. Ahir el conjunt de Pedro Dólera va capgirar el gol de Ton Alcover de La Pobla per imposar-se per 1-2 al seu rival amb dianes de Segalés i Cebri de penal.

Com a líder indiscutible segueix el Llagostera, ferm candidat al títol -quatre punts per sobre de l'Europa- i que dissabte va superar a l'Amposta per la mínima. L'Ascó, amb un triomf 0-1 en el temps afegit a La Bòbila de Gavà, comença a veure un possible camí per lluitar per la permanència. Per la seva banda, l'Espanyol B no va tenir pietat del cuer, el Premià, i el va golejar a domicili per 0-4. Al Municipal Sagnier, Prat i Manlleu van lluitar per un triomf que no va arribar per a cap dels dos (1-1). A Masnou, el Reus es va rescabalar de la seva primera derrota a casa, la setmana passada, golejant un conjunt local que estrenava gespa artificial al seu camp.

La resta de marcadors de la jornada van ser: Balaguer 1 - Castelldefels 0; Vilanova 0 - Cornellà 1; Palamós 1 - Vilafranca 1. El partit Terrassa - Muntanyesa es va suspendre al minut 77 (amb 1-0 al marcador) per agressió a l'assistent (veure contingut relacionat).

stats