Futbol Català
Esports Futbol 08/08/2011

Europa i Sant Andreu es jugaran en el mateix partit el trofeu Vila de Gràcia i passar ronda a la Copa

Els dos rivals barcelonins, emparellats a la segona ronda de la Copa Catalunya, ja tenien previst disputar el clàssic trofeu d'estiu escapulat el proper 15 d'agost i faran servir el mateix encontre per a les dues finalitats

àngel Garreta
1 min
El darrer Europa-Sant Andreu, final de l'Històrics 2010

BarcelonaSi el derbi entre l'Europa i el Sant Andreu per la festa major de Gràcia no era un plat prou fort dins la graella de partits d'estiu, ara aquest clàssic de la rivalitat barcelonina tindrà un afegit de motivació. Els dos equips han quedat emparellats a la segona ronda de la Copa Catalunya després que l'Europa hagi superat el Martinenc (2-5 al Guinardó) i el Sant Andreu, el Prat (0-1 al Sagnier). Escapulats i quadribarrats s'han posat d'acord a unificar els dos encontres en un i jugar-se el títol amistós i el partit oficial a la mateixa carta.

Així, doncs, el proper dilluns 15 d'agost a les 19 hores a l'estadi Nou Sardenya, Europa i Sant Andreu posaran damunt la taula dues coses en joc per al vencedor final: el títol del XVIIè trofeu Vila de Gràcia i un bitllet per a la tercera ronda de la Copa Catalunya. Aquest fet d'unificar el partit amb doble finalitat no és nou per a l'Europa. L'any 2006 el conjunt escapulat també va disputar el seu trofeu d'estiu i una ronda de Copa davant el Girona a l'estadi gracienc (1-3 per als gironins) i l'any 2002 ho va fer al mateix escenari contra el Nàstic de Tarragona (2-1 per a l'Europa).

Els socis de l'Europa i el Sant Andreu tindran descompte

La directiva de l'Europa ha decidit que els socis del Sant Andreu tinguin el mateix descompte del 50% en el preu de l'entrada que ja tenien els socis del club gracienc quan es va dissenyar l'edició d'enguany del Vila de Gràcia. Així doncs, l'entrada general pel públic serà a preu únic de 6 €, i els socis escapulats i quadribarrats que, sobretot, estiguin al corrent de renovació del carnet per la temporada 2011/2012 pagaran només 3 €.

stats