Futbol Català
Esports Futbol 16/08/2011

Triomf andreuenc a la festa major gracienca

El gran duel entre Europa i Sant Andreu va finalitzar 1-1 i es va resoldre a favor dels quadribarrats des dels onze metres. Els de Piti Belmonte van passar ronda a la Copa Catalunya i van guanyar el Vila de Gràcia

àngel Garreta
1 min
El Sant Andreu amb el trofeu del Vila de Gràcia

BarcelonaLa diada de la festa major de Gràcia no va ser completa per a l'Europa, que no va poder dedicar a les celebracions de la seva vila un triomf contra l'etern rival en un partit que va servir per al doble objectiu de classificar-se per a la següent ronda de la Copa Catalunya i també per alçar el trofeu Vila de Gràcia, el clàssic d'estiu del conjunt escapulat que porta disputades disset edicions. Els penals van decidir la sort del guanyador.

El Sant Andreu, superior al primer temps, es va avançar després d'un just penal executat per Marc des dels onze metres. A la represa, els jugadors quadribarrats van gaudir de les primeres grans ocasions a les botes d'Eloi Fontanella i Luís Blanco. El porter de l'Europa, Rafa Leva, va ser decisiu per no encaixar el segon. Gràcies a una falta lateral, Cano va empatar de cap per l'Europa i el partit es va veure abocat a la tanda de penals.

La sort des dels onze metres va estar del cantó andreuenc. L'Europa va fallar dos penals i el Sant Andreu només un i, per tant, el capità Morales va aixecar el Vila de Gràcia (entregat per la nova regidora de Gràcia, Maite Fandos) i el Sant Andreu ja espera rival a la següent eliminatòria d'una Copa Catalunya que ha deixat els següents resultats a la segona ronda:

Europa 1 - SANT ANDREU 1 (p)

ALMACELLES 1 - Vilafranca 0

MANLLEU 4 - Llagostera 2

CASTELLDEFELS 2 - Cornellà 1

TORREFORTA 0 (p) - Amposta 0

stats