Futbol Base
Esports Futbol 09/02/2011

150 entrenadors participen al Clínic de Santpedor que organitza la FCF

La Federació Catalana de Futbol segueix en la seva tasca de formació no només de jugadors, sinó també de tècnics i ha oferit una jornada festiva a 150 entrenadors, representant 39 equips diferents

Redacció
1 min
Xerrada tècnica de Joan Vilà en el clínic de la FCF a Santpedor.

SantpedorLa conferència va tenir lloc a la Biblioteca de Santpedor, on el Director Tècnic de la FCF, Joan Vilà, va exposar el programa de futbol base de la Federació, basat en la seqüenciació de continguts a ensenyar al nen/a en cadascuna de les diferents etapes com a jugador/a. A més, en el clínic de Santpedor es va incorporar una novetat: explicar quina és la informació, les consignes, que s’han de donar als nens durant el joc.

La segona part del clínic va consistir en un entrenament dirigit per Pere Bascú, David Payan i Àlex Llompart, al Camp de Futbol Municipal de Santpedor Josep Guardiola, que va servir per aplicar la metodologia amb l’equip infantil del CF Santpedor.

Per acabar, el clínic es va tancar amb un partit entre el cadet-juvenil femení del CF Santpedor i la selecció sub16 comarcal del Bages. El partit va acabar amb empat a un gol.

stats