Futbol Català
Esports Futbol 13/01/2011

L'assemblea de la Federació, el 19-F

Tindrà lloc a la sala d'actes de l'INEFC

Redacció
1 min

BarcelonaLa Federació Catalana de Futbol ja ha decidit dia i lloc per celebrar l'assemblea extraordinària amb els clubs que l'ha de portar a la posterior presentació de candidatures a president i junta directiva. Tenint en compte el període de temps que marca l'article 48è dels estatuts per la convocatòria d'eleccions (90 dies a comptar a partir del dia de les dimissions de més del 50% de la junta directiva), l'ens federatiu ha decidit que l'assemblea general extraordinària tingui lloc el dissabte 19 de febrer.

La cita tindrà la primera convocatòria a les 10:30 hores del matí i la segona, a les 11 en punt. La seu que acollirà la trobada dels clubs catalans serà la sala d'actes de l'INEFC (Avinguda de l'Estadi, 12-22).

Pedro Tomás podria presentar candidatura

Segons informa El 9 Esportiu, l'exdirector general de l'RCD Espanyol, Pedro Tomás, hauria decidit presentar-se a les eleccions a president. De moment tres noms estan a la línia de sortida: el fins ara president i responsable actual de la junta gestora, Jordi Casals, el dimitit vicepresident Andreu Subies i l'ara postulat Pedro Tomás.

stats