Futbol Català
Esports Futbol 20/05/2011

Cargol renova pel Manlleu i amb ell set jugadors

El golejador Planagumà es troba entre els futbolistes que seguiran a l'equip osonenc

Redacció
2 min
Cargol complirà la seva quarta temporada a Manlleu

ManlleuLa banqueta del primer equip del Manlleu seguirà un any més comandada per Francesc Cargol. El tècnic ha arribat a un acord amb la directiva del club per fer efectiu l'acord verbal d'inici de temporada de crear un projecte esportiu de dues temporades. "El meu compromís amb el club ja era d'una temporada més. La condició per seguir era poder renovar la majoria del bloc de l'equip, i com que això s'està fent, no hi haurà cap problema per continuar al club. Serà la meva quarta temporada" ha afirmat el tècnic en declaracions a El 9 TV.

Per Cargol "l'aposta del club aquesta temporada que ha finalitzat era una mica de tornar a començar amb gent de casa i gent de la comarca. Dels vint que tenim en plantilla, quinze ho són o almenys estan a tocar d'Osona. A més, la majoria són molt joves". A l'entrenador del Manlleu no li preocupa el 'mercat' de la comarca i zones pròximes un cop certificat l'ascens de l'Olot i el ja virtual del Vic en les properes jornades. "és una gran notícia per al futbol que l'any vinent a Tercera hi puguin militar Manlleu, Olot i Vic. Seran partits especials i diferents a la resta del campionat, amb una rivalitat sana. No em preocupa a nivell de jugadors perquè suposo que tots estem molt contents amb els actuals blocs i els retocs seran mínims".

El club comença a renovar la base de l'equip

Un cop l'acord entre Manlleu i Francesc Cargol és total, cos tècnic i club han començat a certificar les primeres renovacions. Els tres capitans de la plantilla seguiran la temporada vinent: Planagumà, Gely i Masoliver. Amb ells han renovat també Criado, Putxi, Fortet i Crous. El club ha certificat només una baixa, de moment, a les seves files. Es tracta de Cunill, que fitxarà pel filial de l'Espanyol, que milita també a Tercera.

stats