Futbol Femení
Esports Futbol 15/12/2010

Un derbi per començar la segona fase a Superlliga

La setmana passada es van confirmar els 8 equips –alguns ja estaven clars– que lliuitaran pel títol de lliga a partir del 6 de gener i ara ja es coneix el calendari

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaLa Federació Espanyola de Futbol ha donat a conèixer el calendari de competició de la segona fase de la Superlliga. La primera jornada serà el 6 de gener, i també el dia 9 hi haurà partit, corresponent a la segona jornada. La primera volta s'acabarà el 13 de febrer, i la segona arrencarà el 27 de febrer i acabarà el 17 d'abril.

Al Grup A, en què 8 equips es disputaran el títol de lliga, començarà amb un derbi: Sant Gabriel - Espanyol. L'altre equip català, el Barça, haurà de desplaçar-se a Madrid per jugar contra l'Atlètic. Els altres partits seran Reial Societat - Rayo Vallecano, i Athletic Club - Prainsa Saragossa. La següent jornada, tindrà els següents partis: Rayo Vallecano - Sant Gabriel, Barça - Reial Societat, Prainsa Saragossa - Atlètic de Madrid, i Espanyol - Athletic Club.

Al Grup B jugaran el Nàstic i el València, que s'enfrontaran en la primera jornada. Els seus rivals seran el Torrejón, l'Oviedo, l'Eibar, Reocín Racing, Sporting de Huelva, i Màlaga.

Al Grup C participaran l'Estartit, el Llevant i el Collerense, juntament amb el Lagunak, Las Palmas i el Valladolid. La primera jornada enfrontarà l'Estartit amb el Collerense i el Llevant viatjarà a Pamplona per jugar contra el Lagunak.

stats