Futbol Femení
Esports Futbol 27/02/2011

L'Estartit perd el liderat a Mallorca però segueix en places de Copa de la Reina

Les noies que entrena Rafel Gil han caigut al camp del Collerenc (3-1) i es compliquen la classificació per a la Copa de la Reina, una fita que asseguraria una plaça per a la Superlliga de l'any que ve

Natalia Arroyo
1 min
Aida protegeix una pilota davant la pressió de Vilanova.

BarcelonaGuanyar al camp del Collerenc és sempre una fita difícil, perquè les balears ofereixen la seva millor versió com a locals. L'Estartit no ha pogut sumar cap punt en el seu desplaçament a Mallorca i cau a la tercera plaça, en benefici d'un Collerenc que és ara líder.

Les de Rafel Gil s'han vist superades pel plantejament seriós i agressiu de les de Miguel Bestard. Un gol de Vidal al minut 26 ha encarrilat la victòria per a les locals, que abans del descans han ampliat l'avantatge gràcies a un gol de Virginia.

L'Estartit ha reaccionat després d'asserenar-se als vestidors i un gol de Mery només començar el segon temps ha escurçat distàncies i ha engrescat les visitants, esperançades amb la remuntada. A vint minuts del final, però, novament Vidal ha fet el gol definitiu (3-1), que ha aportat tranquil·litat a les locals.

La bona notícia de la jornada ha vingut des de València, on el Llevant i el Lagunak, dos rivals directes tant de les gironines com de les mallorquines, han empatat a un gol. Això deixa d'allò més emocionant la part alta de la classificació al grup C.

stats