Futbol Femení
Esports Futbol 16/01/2011

Mala jornada per als catalans del grup A de Superlliga

El Rayo Vallecano ha guanyat per la mínima al Barça (1-0) a Madrid, mentre que l'Athletic ha golejat al Sant Gabriel (0-3). L'Espanyol ha pogut sumar un punt a Madrid davant l'Atlètic (1-1)

Eli Ibarra intenta superar Sandra Vilanova.

BarcelonaLa tercera jornada ha acabat deixant el Rayo Vallecano, vigent campió de la Superlliga, en la primera posició de la classificació amb set punts, seguit de l'Athletic Club amb sis i l'Espanyol amb cinc punts. El Barça cau a la sisena posició, però amb quatre punts està només a una victòria del líder, mentre que el Sant Gabriel és penúltim amb un punt, després de tornar a perdre amb contundència davant un dels grans de la categoria.

L'Athletic ha estat massa rival per a les noies de Sant Adrià, que mai han cregut en la victòria. Al minut 10', Ibarra ha marcat després d'una errada defensiva de les locals, i poc abans de la mitja hora de partit, les basques han sentenciat amb els gols de Guru al 28' i Murua al 34'. Marina ha salvat el seu equip d'una golejada major, però no ha pogut evitar que el Sant Gabriel jugués sense confiança ni ordre.

A Madrid, el Barça ha perdut contra el màxim favorit de la categoria, el Rayo Vallecano, en un partit força igualat. Tots dos equips s'han repartit la possessió de la pilota i les ocasions de gol. Al minut 27', Natalia ha fallat un penal que hagués avançat a les locals. Al segon temps, el Rayo ha dominat i s'ha apropat amb perill a la porteria de Ràfols, que ha vist com al minut 75', Natalia ha aprofitat un refús a xut de Sonia, per fer l'1-0 definitiu.

També a Madrid, però al camp de l'Atlètic, ha jugat un partit igualat l'Espanyol, que ha pogut empatar a un contra un rival intens i ordenat. Al primer temps, tots dos equips han perdonat el primer gol i ha hagut de ser després del descans, quan Vero inaugurés el marcador al 49', després d'una bona centrada de Willy des de la banda. Les locals, fidels al seu esperit de lluita, han intentat pressionar fins que en una de les poques accions de perill, han fet l'empat, obra de Marta al 60'. L'Espanyol ha pogut tornar a avançar-se a través d'Alèxia i Vero, però el segon gol no ha arribat.