Futbol Femení
Esports Futbol 28/11/2010

Espanyol i Barça poden certificar la classificació

El Barça-Llevant és el partit clau. Sant Gabriel i Espanyol n'estaran pendents: unes per somniar en ser terceres, i les altres per celebrar ja la seva classificació.

Natalia Arroyo
2 min

BarcelonaA falta de tres jornades perquè acabi la primera fase de competició al Grup B de la Superlliga, encara hi ha posicions per definir. Però això es podria resoldre demà, si el Barça guanya a casa davant el Llevant, i l'Espanyol derrota al València a domicili.

L'Estartit - Sant Gabriel

Es juga avui a partir de les 18.00 hores al Municipal de l'Estartit. Les noies de Rafel Gil no es juguen res, però sí necessiten els punts les de Pedro Martín. El Sant Gabriel, actualment quart amb 21 punts, podria acabar com a millor tercer si combina una victòria amb un mal resultat del Llevant al camp del Barça.

Nàstic - Collerenc

Duel a la zona baixa, demà, al Camp d'Esports de Tarragona, a les 12.00 hores. L'equip d'Ivet Martínez, cuer amb 3 punts, confia en sumar la segona victòria de la temporada davant un Collerenc que no està trobant el nivell que va oferir l'any passat i que és penúltim, amb 5 punts.

Barça - Llevant

És el partit destacat de la jornada. A les 12.00 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les de Xavi Llorens han perdut punts en les darreres dues setmanes i s'han complicat una classificació que tenien mig feta. Però encara depenen d'elles mateixes i només una victòria demà les assegura la plaça pel grup fort de la segona fase. El Llevant, per la seva part, encara pot classificar-se entre els millors i, perseguit pel Sant Gabriel, necessita puntuar el màxim possible.

València - Espanyol

En funció del què passi al partit entre Barça i Llevant, les periquites podrien estar classificades sense necessitat de puntuar a València. Juguen demà a les 12.30 hores a Beniferri. Líders amb 28 punts, les d'Óscar Aja han trobat la línia de joc després d'un inici amb dubtes. Paral·lelament, el València, cinquè amb 18 punts, buscarà seguir sumant per situar-se el més amunt possible a la classificació.

stats