Futbol Femení
Esports Futbol 06/02/2011

L'Athletic i el Rayo empaten a un i permeten l'Espanyol retallar distàncies amb els líders

La victòria de l'Espanyol 1-0 en el derbi d'ahir s'ha fet bona avui després que a Lezama l'Athletic i el Rayo hagin empatat 1-1. El Sant Gabriel també ha sumat un punt, després d'un partit boig contra el Prainsa (4-4)

Una acció de l'Athletic-Rayo a Lezama.

BarcelonaLa sisena jornada de Superlliga havia de ser una de les setmanes clau per definir els favorits per lluitar pel títol. Ahir l'Espanyol va fer la feina, superant el Barça per 1-0 amb gol de Vero Boquete, i va traspassar la pressió al Rayo Vallecano, que aquest matí ha visitat Lezama i ha esgarrepat un punt en els darrers minuts de joc.

Athletic Club 1-1 Rayo Vallecano

Lezama ha estat ple a vessar, com en les grans ocasions. Les basques s'han avançat amb un gol de Guru al minut 33', després que Alicia refusés en dues ocasions els xuts d'Olabarrieta i Nekane. El Rayo ha reaccionat i ha fregat l'empat en diverses ocasions, recuperant molt ràpid la possessió, fent patir a les locals, però no ha sigut fins el minut 85' quan ha trobat el premi, gràcies a un gol de Jade que supera Ainhoa per dalt. Això deixa encara més apretada la zona alta de la classificació. El tècnic basc, Alberto Berasaluze, ha dit al final del partit que al principi de temporada ja hagués signat "anar líders tenint a dos punts al Rayo i l'Espanyol" i estava satisfet pel punt sumat perquè el Rayo els ha "exigit moltíssim a la segona meitat per capgirar el marcador" i l'equip, fos, "ha pogut aguantar gràcies al suport de l'afició".

Sant Gabriel 4-4 Prainsa Saragossa

A Sant Adrià, les noies de Pedro Martín no han pogut passar de l'empat contra el Prainsa Saragossa. El Sant Gabriel ha caigut pels mateixos errors d'altres setmanes: badades defensives. Al minut 1 ja anava per sota en el marcador, després que el Prainsa aprofités una errada de la portera local en un xut no massa perillós. Han pogut reaccionar les locals abans del descans, gràcies a dos gols de Marta Cubí i un de Marta Villagrassa, per marxar 3-1 per davant. A la represa, les aragoneses han avançat les línies, fent recular les catalanes, que han vist com els han empatat el partit amb certa facilitat. Un gol de Baudet ha tornat a avançar a les de Sant Adrià, que no han pogut conservar la victòria i han rebut un darrer gol poc abans del final. Tot i l'empat, la sensació era de certa decepció per haver deixat escapar un partit que s'ha pogut guanyar.

Atlètic de Madrid 2-1 Reial Societat

Les matalasseres s'han convertit en la quarta alternativa al títol després de sumar la segona victòria consecutiva davant la Reial Societat. Un gol de Pisco de penal a la mitja hora de partit ha avançat a les d'Antonio Contreras. Marianela ha posat el 2-0 al 62', definint amb eficàcia una acció d'un contra un amb la portera Sokoa. El gol txuri urdin ha arribat poc abans del final del partit, obra de Maite de cap a la sortida d'un còrner, però ha estat insuficient per aixecar el marcador.

Amb tot, l'Athletic segueix líder en solitari amb 13 punts, seguit pel Rayo i l'Espanyol amb 11 i un Atlètic de Madrid que s'afegeix a la lluita amb 10 punts a la quarta posició. El Barça es despenja i queda cinquè amb 8 punts. A la part baixa segueix el Sant Gabriel, amb 2 punts, per darrere del Prainsa i la Reial Societat, que en tenen 5.