Futbol Femení
Esports Futbol 11/12/2010

El Sant Gabriel se la juga contra l'Espanyol

L'Espanyol i el Barça ja estan classificats, però el Sant Gabriel encara pot fer seva una darrera plaça que es disputarà amb el Torrejón de Madrid

Natalia Arroyo
1 min
Baudet contra el Nàstic. SANGRA

BarcelonaCom és la 1a fase, la RFEF no ha obligat als clubs a jugar el partit a la mateixa hora i s'ha arribat a la darrera jornada amb dues places per decidir: la primera se la disputen Prainsa Saragossa i Lagunak, que juguen entre ells; la segona quedarà repartida entre Sant Gabriel, que juga a les 11.00 hores, o Torrejón, que juga a les 12.30 hores, i coneixerà el resultat que les de Sant Adrià hagin aconseguit en el seu partit.

Les catalanes, però, no volen treure punta a l'assumpte i asseguren que estan centrades només en el partit que les ocupa. I és que al Sant Gabriel li valen diverses combinacions de resultats i és, a priori, qui més opcions de classificar-se té. Si guanya amb l'Espanyol, faci el que faci el Torrejón, estarà classificat. També passaran com a millors terceres si perden el seu partit, i el Torrejón empata o perd contra el Rayo. En cas d'empatar contra les periquites, caldria que el Torrejón no guanyés per més de 3 gols.

La jornada la tancaran altres partits: a les 12.00 hores, Barça - Nàstic. A les 12.15 hores, València - Collerenc, i a les 12.30 hores, Estartit - Llevant.

stats