Futbol Femení
Esports Futbol 13/03/2011

L'Espanyol goleja però els rivals directes no punxen

Les d'Óscar Aja ha fet els deures i ha guanyat l'Atlètic de Madrid a Sant Adrià (4-0), però la victòria del Rayo davant el Barça (0-1) i de l'Athletic contra el Sant Gabriel (6-1) el manté a la tercera posició

Les jugadores de l'Espanyol celebren el primer gol de Willy.

BarcelonaL'Espanyol i l'Athletic tenien aquesta jornada marcada al calendari. La visita del Rayo Vallecano al camp del Barça podia ser una bona ocasió per a que les madrilenyes es deixessin algun punt que servís per a superar-les a la classificació. Abans, però, les periquites havien de fer la seva feina i derrotar l'Atlètic de Madrid, un rival sempre difícil de batre, mentre que l'Athletic havia de derrotar a un Sant Gabriel irregular, capaç de sorprendre't a Lezama.

Espanyol 4-0 Atlètic de Madrid

Ben aviat s'ha decidit la sort del partit, gràcies a una Willy molt inspirada que ha obert la llauna al minut 21' i ha ampliat distàncies poc abans de la mitja hora de joc. Erika s'ha encarregat d'ampliar la renda a cinc minuts del descans.

En la segona meitat, i esperonades pel provisional empat que estava sumant el Rayo, les blanc-i-blaves han mantingut la intensitat en el joc, per acabar guanyant per dos gols més, obra d'Erika al quart d'hora de segon temps i de Torrejón ja a les acaballes.

Athletic 6-1 Sant Gabriel

El partit ha començat intens i gairebé en la primera acció, l'Athletic s'ha avançat en el marcador, per mediació de Beristain, amb un gran gol per l'escaire. Ha replicat el Sant Gabriel i Dori ha fet l'empat a passada de Marta Cubí.

Dos minuts després, les locals s'han trobat amb una decisió arbitral molt protestada per les catalanes. Orueta serveix ràpid una falta, amb la pilota en moviment, i novament Beristain marca, sortint d'una posició en possible fora de joc. Al minut 20', de penalt inexistent, les basques han fet el 3-1.

El partit s'ha trencat, amb el Sant Gabriel desesperat i clarament per sota en el marcador. Còmode, l'Athletic ha acabat golejant. Nekane ha fet el 4-1 abans del descans i en els darrers deu minuts de partit ha arribat la sentència, amb dos gols més de Nekane.