Futbol Femení
Esports Futbol 05/03/2011

L'Espanyol femení es juga mitja Superlliga a Lezama

A Bilbao, l'Athletic i l'Espanyol es disputaran tres punts clau de cara a les aspiracions d'unes i altres per a ser finalistes de la Superlliga. L'altre favorit, el Rayo Vallecano, visita el camp del Sant Gabriel, mentre que el Barça jugarà a Zubieta contra la Reial Societat

Natalia Arroyo
2 min
Marta Torrejón intenta un xut davant la pressió d'Eli Ibarra.

BarcelonaPassi el que passi, quedaran encara quinze punts per jugar-se i res serà definitiu. Però sí, molt important, sobretot si l'Espanyol aconsegueix guanyar l'Athletic Club davant de la seva afició diumenge a les 12.00 hores, ja que marcaria una distància de quatre punts amb el conjunt basc. El repte és gran perquè Lezama presentarà l'ambient de les millors ocasions (fa dies que s'anuncia el xoc), amb una afició entregada amb les seves jugadores i posant pressió a l'equip d'Óscar Aja, líder de la Superlliga.

També a les 12.00 hores i també al País Basc, a les instal·lacions de Zubieta, el Barça jugarà contra la Reial Societat. Les noies de Xavi Llorens no s'hi juguen tant, perquè tenen molt difícil la lluita pel títol, distanciades com estan a cinc punts del líder. Però una victòria, en funció dels resultats, podria ajudar-les a retallar distàncies. El Barça té les baixes segures de la portera Laura Ràfols, convalescent encara de l'ensurt patit la setmana passada contra l'Atlètic de Madrid, Rocío López, amb la clavícula trencada, i Vicky Losada, amb esquinç al turmell.

A partir de les 11.00 hores al Municipal Ruiz Casado, el Sant Gabriel mirarà d'aguantar el duel contra el Rayo Vallecano, que confia en sumar els punts a Sant Adrià i esgarrepar alguna cosa en el partit que es juga a Bilbao. L'equip que dirigeix Pedro Martín no podrà comptar amb Marta Cubí, que amb un trau a la cella, és baixa. A les files del Rayo Vallecano, destaca el retorn a Barcelona de les experiques Adriana Martín i Míriam Diéguez.

L'altre partit de la jornada al Grup A el disputaran l'Atlètic de Madrid i el Prainsa Saragossa, a les 12.30 hores al Cerro del Espino, a Madrid.

Grup B i C

El Nàstic rep a casa a l'Oviedo Moderno, a les 12.00 hores al camp de Sant Pere i Sant Pau. Les d'Ivet Martínez confien en sumar una nova victòria a la categoria i han recuperat les lesionades Alba Aznar i Patricia Martínez, i Iris Martorell, sancionada. Neus Martínez i Marina Cañón són baixa.

Per la seva banda, al Municipal de l'Estartit, les noies que entrena Rafel Gil jugaran a casa contra el Reial Valladolid, també a les 12.00 hores. Les gironines confien en treure un bon resultat i que el duel entre el Lagunak i el Collerenc els doni també alguna alegria.

stats