Futbol Femení
Esports Futbol 17/04/2011

Espanyol i Rayo, finalistes de la Superlliga

Les periquites depenien de si mateixes i han guanyat 2-1 al Prainsa Saragossa, mentre que les madrilenyes havien de guanyar l'Atlètic de Madrid (i ho han fet, 0-3) i esperar una ensopegada de l'Athletic, que s'ha deixat sorprendre 0-1 per un Barça que no es jugava res

Natalia Arroyo
2 min
Les jugadores de l'Espanyol celebren un dels gols contra el Rayo.

BarcelonaLa final de la Superlliga serà una reedició de la que es va viure la temporada passada entre l'Espanyol i el Rayo Vallecano. Novament les periquites s'han proclamat campiones de la segona fase regular i jugaran la tornada a Sant Adrià el proper 8 de maig. Abans, caldrà jugar l'anada a Vallecas, diumenge dia 1.

Espanyol 2 - 1 Prainsa Saragossa

La darrera jornada, com era d'esperar, ha sigut decisiva i molt emocionant. L'Espanyol ha resolt, no sense problemes, el seu partit a casa contra el Prainsa Saragossa. Dos gols de Vero Boquete, un de falta directa i l'altre recollint una passada llarga, han servit per donar els tres punts a les noies d'Óscar Aja. Un gol de les aragoneses, al final, ha fet patir més del compte les periquites. Però no hi ha hagut sorpresa.

Athletic Club 0 - 1 Barça

On sí que n'hi ha hagut és a Bilbao, on un gol de Noemí al 56', amb un bon xut creuat, ha servit al Barça per derrotar l'Athletic a Lezama i pujar fins la quarta posició. Les de Xavi Llorens només aspiraven a millorar la classificació, mentre que les basques havien de guanyar per confirmar la plaça de finalista que han ocupat durant bona part de la campanya. Les noies de Berasaluze, però, s'han estavellat contra la defensa visitant i no han pogut trencar el 0-1. La victòria del Rayo a Majadahonda les ha deixat fora de la final.

Atlètic de Madrid 0 - 3 Rayo Vallecano

I és que el Rayo, que havia d'esperar que l'Athletic punxés, ha sortit decidit a resoldre el seu partit contra l'Atlètic de Madrid. A la mitja hora de joc, Jenny ha fet el primer gol, de penal. Poc després, a més, les matalasseres s'han quedat amb una jugadora menys per l'expulsió de Paula Serrano. Amb tot de cara, la sentència visitant ha arribat al segon temps, amb gols de Sonia i Pilar, per rematar la feina i vèncer per 0-3. Les vallecanes seran el rival de l'Espanyol en la final, en un duel que es preveu apassionant. El resultat a Madrid va ser de 6-2 a favor del Rayo i la resposta de l'Espanyol va ser un contundent 6-1 a Sant Adrià.

Sant Gabriel 2 - 2 Reial Societat

Per la seva banda, el Sant Gabriel ha estat a punt d'acabar la temporada en sisena posició però se li ha escapat la victòria en els segons finals de partit contra la Reial Societat. Les de Pedro Martín han acabat empatant a dos gols, i això les situa setenes.

stats