Futbol Femení
Esports Futbol 20/03/2011

El Sant Gabriel sorprèn al Barça per donar un salt a la lliga mentre a la part alta tot segueix igual

L'Athletic Club continua líder després de guanyar l'Atlètic de Madrid (1-2), el Rayo Vallecano ha golejat el Prainsa (6-2) i l'Espanyol ha resolt bé la seva visita a Zubieta contra la Reial Societat (0-2)

Marta Villagrasa xuta davant la portera Ali.

BarcelonaL'onzena jornada de la Superlliga ha servit per confirmar que res es decidirà fins la darrera jornada de lliga, perquè l'Athletic, el Rayo i l'Espanyol segueixen sense fallar a falta de tres jornades. En la propera, però, es podrien resoldre algunes cartes perquè s'enfrontaran les periquites amb les vallecanes a Sant Adrià, en un partit que serà decisiu.

Sant Gabriel 3-0 Barça

A Sant Adrià, les noies de Pedro Martín han sumat una nova victòria en la segona fase per pujar fins la sisena posició, després de guanyar el Barça per 3-0. Dori ha marcat en el minut 30, aprofitant una bonica paret amb Cristina a la frontal de l'àrea. Després del descans, Marta Villagrasa ha ampliat l'avantatge, culminant una bona passada en profunditat de Marta Cubí. L'igualadina ha estat, a més, l'encarregada d'arrodonir el marcador, fent el tercer rematant de cap una centrada passada de Cristina.

Reial Societat 0-2 Espanyol

Les periquites tenien un difícil desplaçament a Sant Sebastià i no ha sigut fins al segon temps quan l'han pogut transformar en victòria. Marta Torrejón ha marcat el primer gol després d'una acció d'estratègia de còrner. La Reial Societat, inofensiva, no ha trobat el camí del gol per empatar, tot i que l'Espanyol no ha viscut tranquil fins que no ha sentenciat sobre el temps afegit, amb un gol de Vero.

Atlètic de Madrid 1-2 Athletic Club

Les basques continuen encapçalant la classificació després de guanyar al Cerro del Espino. Ben aviat, com ve sent habitual en el conjunt de Bilbao, s'ha mogut el marcador i Orueta ha fet l'1-0 al minut 4 de partit. En el primer minut de la segona part, les locals han empatat amb un gol de Pisco, xutant creuat. Poc després, però, ha arribat la resposta de l'Athletic, que ha fet l'1-2 a través d'Olabarrieta. Amb aquest triomf, l'Athletic es confirma com a candidat més segur per a ser finalista.

Rayo Vallecano 6-2 Prainsa Saragossa

Les madrilenyes han hagut de remuntar un resultat advers de 0-2 contra el Prainsa Saragossa i ho han fet a través del bon joc de Jade i Sonia, ben acompanyades per les hàbils Jenny i Natalia. La baixa d'Adriana Martín, el seu referent en atac i que ha abandonat l'equip a mitja temporada pels problemes econòmics que té el club, no ha afectat a les vallecanes, que segueixen confiant en tancar l'any amb opcions a guanyar el títol de lliga.