Futbol Català
Esports Futbol 20/02/2011

L'Hospitalet segueix sumant

Empat dels riberencs a Gandia (1-1)

GandiaL'Hospitalet passa actualment per una ratxa positiva de resultats. Ahir, en jornada avançada del campionat de lliga, els riberencs van aconseguir un punt més en la seva lluita per deixar enrere la zona de promoció de permanència, acumulant 12 dels darrers 18 punts possibles.

Els de Miguel Álvarez es van avançar al marcador al minut 21 gràcies al 'cueta' Martínez. L'alt davanter català va aprofitar en segona rematada una centrada de Cirio que, després de no poder afusellar, va caure a peus d'Eloi Fontanella. El posterior rebot en un defensa va deixar la pilota novament en disposició d'una rematada per Jordi Martínez, que a la segona no va perdonar. El primer temps va ser molt bo per l'Hospi, que va marxar al descans amb 0-1.

A la segona part, el Gandia va donar la volta al domini de joc i va disposar d'accions clares d'empat, si bé els visitants van perdonar el 0-2 a botes de Pitu. Després d'aquesta acció va arribar l'empat local, obra de Nacho Verdés al minut 58, amb una extraordinària xilena en un dels gols de la jornada a Segona B. Fins al final, tot i les opcions dels dos equips, res va moure el marcador.