Futbol Català
Esports Futbol 19/04/2011

La Gramenet comença a aplicar les matemàtiques

Amb dotze punts en joc, l'equip colomenc necessita sumar-ne cinc més que el Benidorm

àngel Garreta
1 min
Nova derrota de la 'Grama'

Santa Coloma de GramenetDos equips lluiten al grup tercer de Segona B per no finalitzar en descens directe un cop acabada la jornada 38 el proper dia 15 de maig. Tret que algun altre equip, com l'Sporting Maonès, animi el campionat per la zona baixa amb una sèrie de mals resultats, tot sembla indicar que la plaça de promoció de permanència, la cinquena per darrere, serà una lluita entre Benidorm i Gramenet. Actualment, l'equip valencià ocupa aquest lloc, el setzè de la taula, amb 37 punts. Quatre per sota es troba l'equip català, amb 33.

Si la Gramenet avança durant les properes quatre jornades del campionat retallant distància respecte al Benidorm podria resultar clau el goal average general de la lliga. Amb el duel particular empatat (victòria colomenca 1-0 a la primera volta i derrota a domicili pel mateix resultat a la segona), l'aspecte general és clarament favorable als valencians, amb vuit dianes de diferència.

El calendari marcarà el destí de tots dos equips. La Grama intentarà esgotar les seves darreres opcions començant per aquest cap de setmana. En l'únic partit previst per Sant Jordi, l'equip de Ramon Moya visitarà el terreny de joc de l'Ontinyent. En les darreres tres jornades, el Castelló visitarà Can Peixauet, i els colomencs es desplaçaran a Alcoi i tancaran la lliga a casa contra el Dènia. Per la seva banda, el Benidorm lluitarà contra Oriola i Terol (fora de casa, consecutivament), Alacant i novament a domicili al terreny de joc de l'Alzira.

stats