Futbol Català
Esports Futbol 18/03/2011

El derbi de les opcions recobrades

L'Hospitalet i la Gramenet es veuran les cares aquest diumenge en un duel que servirà per mesurar les opcions de play-off i permanència respectivament

Redacció
1 min

Santa Coloma de GramenetFa un parell de mesos, L'Hospitalet semblava destinat a lluitar per assegurar quan abans millor la permanència i la Gramenet a anar pensant en la Tercera Divisió. Després d'una gran ratxa de tots dos equips, La Feixa Llarga acollirà un derbi molt interessant on totes dues plantilles han canviat de mentalitat i aposten per nous objectius: els riberencs la promoció d'ascens i els colomencs la de permanència.

El conjunt local arriba amb la moral disparada després de guanyar al fins ara líder de la lliga, el Sabadell, desbancant-lo de la seva posició. Els de Miguel Álvarez fa nou setmanes que no perden i només han relliscat una vegada a casa en tota la lliga, al principi del campionat. La zona de play-off es troba a sis punts pels riberencs. A l'altra banda del Barcelonès, la 'Grama' ha sumat tres triomfs consecutius que li permeten fer càlculs per assaltar la cinquena plaça per la cua, la primera que evita el descens directe. Els nois de Ramon Moya han guanyat quatre dels darrers cinc partits i estan a quatre punts d'aquesta posició.

stats