Futbol Català
Esports Futbol 17/08/2011

L'Horta vol pujar sí o sí

L'entrenador de l'equip barceloní, Jordi Argilés, no dibuixa cap altre escenari final per als seus jugadors que el retorn a la nova Primera Catalana

àngel Garreta
2 min
'Archi', el tècnic del conjunt blanc-i-negre

BarcelonaQuan es fa referència als històrics de la ciutat de Barcelona dins el futbol modest, tothom pensa en Europa, Sant Andreu, Sants, Martinenc, Júpiter i Horta. Després que alguns d'aquests equips hagin recuperat part del camí perdut i militin entre Segona B i Primera Catalana, només un d'ells, l'Horta, segueix actualment per sota. El retorn a la màxima categoria amateur és l'objectiu que es marca el club del Feliu i Codina.

Sota les ordres de Jordi Argilés "Archi", els blanc-i-negres volen recuperar una divisió que, per història, els és més pròpia de disputar que no pas la Segona Catalana actual. El tècnic de l'Horta va afirmar, en declaracions realitzades a BTV, que "l'ascens és l'objectiu sí o sí, no n'hi ha cap altre. És guanyar diumenge rere diumenge i portar l'Horta al més aviat possible a la Primera Catalana i després ja mirarem més amunt".

Sobre com fer-ho possible, Archi considera que és imprescindible posar sobre la gespa "molta il·lusió" i tractar de conjuntar un bloc "amb molta gent nova i amb la base de l'any passat que ens quedem". L'entrenador admet que té "molta ambició de portar l'Horta a les noves categories que crec que el club ha de mantenir". L'objectiu del cos tècnic és mantenir una plantilla de vint jugadors amb puntual reforç del filial.

Bones sensacions a l'Històrics

L'Horta va ser la sorpresa positiva del Torneig d'Històrics. L'equip va protagonitzar la gran campanada eliminant un Tercera Divisio –recent descendit de Segona B– com és el Santboià i disputant les semifinals del torneig, tot i que es tractava de l'equip de més baixa divisió que hi prenia part. La presència de clàssics jugadors com el davanter Mario es va fer notar al costat de les noves incorporacions d'un equip que va disposar un competitiu futbol sobre la gespa de la Verneda.

stats