Futbol Català
Esports Futbol 06/02/2011

El Llagostera es deixa el liderat a Vilanova

Tercera / Resum de la jornada: l'Espanyol B s'encalla a mitja taula

Redacció
2 min
El Vilanova agafa aire davant el fins ara líder

BarcelonaL'entrenador de la Muntanyesa, Miki Carrillo, feia broma fa unes setmanes en roda de premsa dient que l'única forma que li arribi el pressupost al seu equip per fer un play-off seria disputant només una ronda d'anada i tornada, la de campions de grup, i així gastar poc. Entre rialles, la 'Monta' s'ha situat líder de la categoria després de la seva setena victòria seguida superant per la mínima (1-0) a l'Amposta al seu fortí de Nou Barris. La temporada dels groc-i-negres va camí dels llibres d'història.

La Muntanyesa ocupa aquesta posició gràcies a la derrota del Llagostera per 3-1 a Vilanova. El conjunt d'Ángel Alcolea agafa aire a la taula, situant la seva classificació a dos punts de sortir del descens directe. L'equip d'Oriol Alsina ha encaixat la seva segona derrota seguida a domicili. L'altre equip triomfador de la setmana és el Cornellà, que allarga fins a deu la seva ratxa de partits sense perdre després de superar l'Europa (0-1) amb un gol en pròpia porteria dels escapulats. L'equip de Pérez Cabedo ja és tercer.

Per sota, el Premià ha tornat a tastar el sabor d'una victòria (això no tenia lloc des del passat dotze d'octubre), la segona en tot el campionat. La víctima -per 2 a 1-, l'Ascó d'un Mauro Ravnich que no troba la dinàmica de resultats per treure al seu equip de la zona baixa. La derrota del Terrassa a mans del Reus (0-1) i de l'Espanyol B a casa davant el Castelldefels (mateix resultat) deixa a egarencs i barcelonins amb poc marge d'error si no volen fracassar en la seva lluita per les quatre primeres posicions.

La resta de resultats de la jornada són: Gavà 0 - Masnou 1; Prat 0 - Palamós 0; Pobla de Mafumet 2 - Manlleu 0 i Balaguer 1 - Vilafranca 2

stats