Futbol Català
Esports Futbol 28/12/2010

El Rubí convoca una assemblea de socis per explicar la marxa de Soriano i la nova presidència d'Alcalá

Tindrà lloc el dia 3 de gener a les 19:30 hores a les instal·lacions del club

Redacció
1 min
El nou president del club, Josep Alcalá

RubíLa junta directiva de la Unió Esportiva Rubí ha decidit convocar els seus socis a una assemblea informativa per tractar la sortida de qui era màxim dirigent, Ginés Soriano, i la nova presidència de Josep Alcalá, fins ara vicepresident de l'entitat. En aquesta assemblea s'explicaran els motius del relleu presidencial. L'acte tindrà lloc a les instal·lacions del club el proper dilluns dia 3 de gener a les 19:30 hores en primera convocatòria i a les 20 hores en segona.

En l'aspecte esportiu, el primer equip ha incorporat Cristóbal León, que ja havia format part del club rubinenc fa dues temporades i que fa uns dies havia causat baixa d'un renovat Premià a Tercera Divisió. La coneixença del futbolista i la seva marca la temporada passada, amb 28 gols al Ripollet, han determinat la seva incorporació al mercat d'hivern.

Alcalá, un exjugador al servei del club

Josep Alcalá Sobregrau, de 49 anys i director comercial de professió, és el nou president del Rubí. Alcalá és el soci número 46 de l'entitat i va ser exjugador de l'equip blanc-i-vermell de l'any 1977 al 1979. Econòmicament, s'ha proposat el repte de deixar el club amb 10.000 euros menys de dèficit després d'uns anys en què l'entitat ja ha aconseguit rebaixar-lo en 20.000. El canvi dins la directiva només afecta la presidència, ja que la resta de la junta guanyadora de les passades eleccions –fa dos anys– continuarà amb Alcalá al capdavant. Per al primer equip de l'entitat el nou president es marca l'objectiu a mig termini de tornar a Tercera Divisió.

stats