Futbol Català
Esports Futbol 28/05/2011

Sabadell i Badalona només necessiten un gol

Un triomf per la mínima diferència dels dos equips els hi donaria l'ascens a Segona A en cas dels arlequinats i el passi a la següent ronda pels escapulats

Redacció
1 min
Juvenal serà dubte fins a darrera hora

BarcelonaDesprés de l'empat sense gols a la Nova Creu Alta, el Sabadell buscarà la diana que li faci tastar la glòria de la Segona A. Un únic gol podria permetre als de Lluís Carreras obtenir el bitllet directe per la divisió de plata. Aquest gol és beneficiós en dues situacions, sigui una victòria per 0-1 o un empat. A partir d'aquest resultat, qualsevol combinació de triomf visitant o empat a més d'un gol donaria l'ascens als arlequinats a l'estadi d'Ipurua.

A la ciutat de Sabadell, l'amfiteatre del Parc Catalunya comptarà amb una pantalla gegant que servirà per veure dos esdeveniments esportius de primer ordre de forma consecutiva. Els socis i aficionats del Sabadell que no tinguin la sort de viatjar amb l'equip, podran veure en una pantalla gegant el partit d'Eibar amb les imatges d'Esport 3 i la locució de Ràdio Sabadell. Aquesta mateixa pantalla es quedarà instal·lada per veure la final de la Champions entre el Barça i el Manchester United.

Pel que fa al Badalona, l'equip de Manolo Márquez també passaria ronda amb un únic gol i mantenint la porteria a zero, fent bo el valor doble dels gols a domicili. El Camp del Centenari espera acollir un ple històric davant el Leganés. El club escapulat ha organitzat una desfilada a motor (sobre les rodes de qualsevol vehicle que l'aficionat vulgui portar) per passejar els colors del club per la ciutat i fins arribar a l'estadi. Sortirà a les 17:45 hores de diumenge de l'Avinguda Conflent.

Horaris i àrbitres dels partits de tornada

EIBAR - SABADELL

Dissabte 28 (18 hores)

Xiula: Alfonso Vicente Moral (Castella i Lleó)

BADALONA - LEGANÉS

Diumenge 29 (19 hores)

Xiula: Francisco Javier Mateo Valero (València)

stats