Futbol Català
Esports Futbol 13/02/2011

Festival riberenc!

Golejada de L'Hospitalet al Dènia (4-0)

L'HospitaletCinc mesos sense perdre al seu estadi han portat 'L'Hospi' a celebrar aquesta xifra amb una de les golejades de la temporada i que més ha fet gaudir l'afició riberenca. Els de Miguel Álvarez han guanyat 4-0 al Dènia amb doblet de David Corominas, que ja suma sis gols al compte particular i és el màxim golejador de la plantilla.

El primer gol del partit s'ha fet esperar i ha arribat en un moment psicològic, a falta de cinc minuts pel descans, obra de 'Coro'. A la represa, Cristian Alfonso ha encarrilat el partit al quart d'hora i novament Corominas, a falta de catorze minuts pel final, ha fet el tercer. La festa l'ha arrodonit Sergio Cirio al darrer minut de l'encontre amb el 4-0 definitiu.