Futbol Català
Esports Futbol 28/02/2011

L'Hospitalet gaudeix davant el Mallorca B

Victòria clara a la Feixa Llarga (3-0)

L'HospitaletSet setmanes suma ja L'Hospitalet sense perdre i oferint cada vegada millors sensacions i millor futbol, sobretot al seu estadi, on els dos darrers partits s'han resolt de forma clara amb set gols a favor i cap en contra. El conjunt de Miguel Álvarez s'ha donat un festí contra el Mallorca B de Vicente Engonga i la distància respecte la promoció de permanència és ja de sis punts.

El partit no ha tingut en cap moment color, dominat de principi a fi per un 'Hospi' que ha fet un dels millors partits a casa, malgrat arribar al descans amb empat a zero i amb esperances encara per un filial visitant que es complica cada vegada més les seves opcions de permanència. Al segon temps, Cristian Alfonso ha obert la llauna al minut 63 i gairebé un quart d'hora més tard Jordi Martínez ha establert un 2-0 que ha donat total calma a l'afició local. El bon joc s'ha acabat reflexant, ni que fos tard, al marcador. La cirereta del pastís l'ha tornat a signat Cristian Alfonso a onze minuts pel final.