Futbol Català
Esports Futbol 26/04/2011

El Llagostera signa matemàticament el seu concurs per intentar pujar a Segona B

El líder de Tercera goleja al descendit Ascó i fa història a tres jornades del final

El líder va golejar al tram final de partit

LlagosteraEl partit Llagostera-Ascó va tancar la jornada 35 de Tercera amb una golejada local certificada al final del segon temps i que permet l'equip presidit per Isabel Tarragó i dirigit per Oriol Alsina assegurar la seva primera promoció d'ascens a Segona B. Els 67 punts que té el líder de la categoria superen en nou de distància els 58 del cinquè, el Manlleu -ocupant de la primera de les places que no té dret a l'ascens-. Resten exactament els mateixos nou punts en joc, però l'average és favorable als gironins.

Pel que fa al partit (4-0), el dominador del joc va ser el conjunt local, però l'Ascó va oposar resistència durant tot el primer temps, parcial que va finalitzar amb el marcador inicial d'empat a zero. A la represa, el Llagostera va obrir la llauna ben aviat, als tres minuts, amb un gol de Pedrito en el cara a cara amb el porter Felip. Fins la recta final de l'encontre no van arribar els tres gols que van completar la golejada. Novament Pedrito va marcar al minut 82, seguit d'Eloi Amagat només tres minuts més tard. Va arrodonir la festa local Herrera amb una diana al minut noranta.