Futbol Català
Esports Futbol 06/09/2011

El Llagostera pateix el vuitè robatori en un any i mig

La passada matinada uns lladres van endur-se material tecnològic, roba i begudes

àngel Garreta
1 min
Aquesta TV del bar del Llagostera ja no presideix el fons del local

LlagosteraLes instal·lacions esportives de Llagostera (camp de futbol i pavelló adjunt) van patir la passada nit un nou robatori. En van vuit en només any i mig. En aquesta ocasió del club han desaparegut la TV i l'equip musical del bar, un aparell de DVD, roba en stock preparada per repartir als jugadors i un ordinador destinat a l'ús dels àrbitres.

La facilitat dels lladres per entrar al terreny de joc és evident després de patir tot tipus d'ensurts en 18 mesos. El passat mes de gener, a dos jugadors del segon equip els hi van robar el cotxe durant un entrenament. Un dels primers furts va tenir lloc l'agost del 2010 en un partit de Copa Catalunya davant el Manlleu. Hores abans de començar el partit, uns lladres van robar part del coure de l'enllumenat. L'Ajuntament va poder resoldre l'incidència amb un remei energètic d'emergència.

Les poques mesures de seguretat que té el recinte preocupa als responsables del club. La televisió i l'ordinador robats no és la primera vegada que s'han de reemplaçar, donat que durant els primers dies de gener del 2011 uns lladres també van robar aquests mateixos aparells.

stats