Futbol Català
Esports Futbol 16/06/2011

El club resultant de la venda del Lleida seguirà jugant a Segona B la propera temporada

El jutge mercantil Eduardo Enrech va desestimar els recursos de la Federació Espanyola de Futbol i de l'antic màxim accionista, Tatxo Benet

Redacció
1 min
L'alcalde Ros al costat de la presidenta del Lleida, Anabel Junyent

LleidaArriben bones notícies pel Lleida dins la seva crítica i agònica situació. El jutge mercantil de Lleida, Eduardo Enrech, no ha donat validesa als recursos de la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol) i de l'antic president del conjunt blau, Tatxo Benet. Aquesta decisió suposa que la futura venda de les unitats productives del club implicaran a la vegada el dret a adquirir la plaça esportiva de l'entitat, és a dir, competir a Segona B amb el nou club derivat d'aquesta compra.

Així doncs, sota una denominació diferent d''Unió Esportiva', el Lleida podria mantenir categoria, nom i colors la propera temporada a Segona B. Per fer-ho, un comprador haurà d'abonar el deute de l'entitat abans de finals de mes. Dues candidatures són les que ara mateix tenen més opcions. Una, formada per la fins ara presidenta Anabel Junyent. L'altra, la possibilitat d'entrada en escena de Francesc Pujol, president de l'Almacelles.

stats