Futbol Català
Esports Futbol 23/06/2011

Manolo Márquez serà escapulat una temporada més

El tècnic del Badalona, que ha aconseguit classificar l'equip per la promoció d'ascens a Segona A, complirà el seu segon any a la banqueta del Camp del Centenari

Redacció
1 min
Márquez, en acció en el darrer partit del Badalona

BadalonaEl Badalona i el seu tècnic, Manolo Márquez, han arribat a un acord de renovació per una temporada més. L'entrenador, debutant a la categoria aquesta temporada que tot just ha finalitzat, ha classificat al conjunt escapulat per la promoció d'ascens a la divisió de plata del futbol estatal i en una segona campanya intentarà repetir el mateix èxit. Amb ell renova tot el cos tècnic de l'equip, condició imprescindible per Márquez per signar l'acord.

En una entrevista concedida al lloc web oficial del Badalona, Márquez afirma que "aquest primer any ha sigut una experiència molt positiva amb una directiva molt seriosa. He tingut un gran cos tècnic, un vestidor molt competítiu i amb molt bones persones i una bona afició". El tècnic dels badalonins no amaga que la temporada vinent el seu equip serà "un dels grans candidats vist per la resta d'equips", donat que "el campió ha pujat a Segona Divisió i cap dels equips que han baixat de Segona A anirà a formar part del nostre grup. No obstant, nosaltres hem de continuar treballant amb la màxima humilitat".

stats