Futbol Català
Esports Futbol 08/04/2011

El nou estadi del Badalona ja té disseny final

El projecte passa d'un recinte de 10.000 espectadors a un de només 4.000, però ampliable a més del doble en un futur si fos necessari

Redacció
1 min
Maqueta del nou estadi escapulat

BadalonaEl Camp del Centenari, sempre conegut com el de l'Avinguda de Navarra, té els dies comptats. L'Ajuntament de Badalona ha aprovat el projecte de construcció del nou estadi badaloní després d'anys de lluita de la directiva del club escapulat. No obstant això, del projecte inicial que va dissenyar l'arquitecte Dominique Perrault pràcticament no en queda res. L'actual context de crisi ha forçat totes les parts a una rebaixa de pretensions per poder acordar definitivament la construcció del recinte.

El nou estadi tindrà un aforament concret de 4.150 localitats, però edificat al voltant d'un perímetre que permetria, en cas d'èxits futurs, ampliar la capacitat de les graderies fins més del doble, gairebé a tocar de les 9.000 localitats, totes de seient. Dels divuit milions d'euros del projecte inicial de construcció es passarà a un cost final aproximat de sis milions i mig. Per pagar les obres, l'Ajuntament de Badalona edificarà pisos a l'actual camp de l'Avinguda de Navarra.

stats