Futbol Català
Esports Futbol 13/01/2011

Marc Mas reforça l'atac del Badalona

El davanter del Llagostera dóna el salt a Segona B

Redacció
1 min
Mas, en un partit de Copa Catalunya aquesta temporada

BadalonaEl mercat d'hivern va deixant anar noms de jugadors que realitzen un canvi d'equip i aquest constant degoteig augmenta a mida que s'apropa el final d'aquest mercat, el dia 31 de gener. Un dels grans noms d'aquest hivern és el de Marc Mas. El futbolista, amb contracte en vigor amb l'Espanyol però cedit des de fa dues temporades a equips gironins de Tercera -l'any passat el Cassà i enguany el Llagostera-, serà un dels davanters que competeixi amb una nova samarreta, l'escapulada del Badalona, el millor equip català classificat actualment a Segona B.

El Llagostera ja va 'perdre' fa poques setmanes al central Canal, fitxat per l'Espanyol B. L'equip entrenat per Oriol Alsina ha reforçat aquesta posició amb la incorporació d'Òscar Álvarez, provinent de L'Hospitalet de Segona B. L'entitat gironina no descarta, d'aquí fins a finals de gener, cobrir la baixa de Mas amb un nou reforç.

D'altra banda, a Tercera Divisió el Castelldefels ha signat l'alta de Sascha Andreu, davanter de 24 anys provinent del Santfeliuenc de Primera Catalana. El conjunt groc busca així posar fil a l'agulla per intentar trencar la sequera de gols de l'equip.

stats