Futbol Català
Esports Futbol 20/01/2011

El Comitè de Competició castiga al Mataró amb dues derrotes per 3-0 i la retirada de tres punts

L'equip va presentar alineació indeguda al partit contra el Premià de Dalt (tot juvenils a l'onze) i no va fer acte de presència contra l'Avià el passat cap de setmana.

Redacció
1 min
Al camp del Ripollet, el líder del grup 1 de la Preferent Territorial,  el Mataró va sumar la seva desena derrota en setze partits.

BarcelonaEl Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Futbol va deixar resolts ahir els dos partits del CE Mataró que van originar conflicte reglamentari vers els seus rivals. Respecte al duel contra el Premià de Dalt, disputat fa dos caps de setmana i on els juvenils del Mataró van convertir l'encontre en la primera victòria de la lliga pels groc-i-negres, el Comitè ha declarat el següent: "Per haver comès alineació indeguda, pèrdua del partit per aquest club per 3 gols a 0, pel fet de no haver alineat un mínim de set jugadors dels inscrits amb aptitud reglamentària per alinear-se, des del primer partit de la competició de Preferent Territorial tota vegada que la totalitat dels jugadors que van intervenir en el partit per part del CE Mataró eren futbolistes amb llicència "J" inscrits pel club Fundació Privada Esp. Mataró".

En referència al partit del passat diumenge en què el Mataró no es va presentar a Avià, la decisió del Comitè també ha estat concedir el resultat de 3 a 0 favorable al seu rival però a més ha aplicat altres aspectes del reglament de la següent manera: "Per la seva incompareixença injustificada, disposar la pèrdua del partit, deducció de tres punt de la classificació general". D'aquesta forma, el Mataró torna a tenir a zero el comptador de victòries a Preferent i tres punts menys a la taula amb l'amenaça, reglament en mà, que si aquest diumenge no presenta un equip reglamentari sobre el terreny de joc serà retirat de la competició activa i descendit de categoria automàticament.

stats