Futbol Català
Esports Futbol 08/03/2011

Tot és possible a L'Hospitalet

Després de vuit setmanes seguides sense perdre, la il·lusió impregna la plantilla riberenca amb l'equip a sis punts de la promoció

Redacció
1 min
Álvarez, orgullós dels seus

L'Hospitalet de LlobregatEl recital de futbol que va signar L'Hospitalet a la Feixa Llarga davant l'Oriola ha desfermat la motivació en l'entorn del club riberenc per intentar apropar-se a la zona de play-off d'ara fins al final de lliga i presentar un nou equip candidat a classificar-se per la fase d'ascens. De fet, el conjunt dirigit per Miguel Álvarez fa vuit setmanes que no perd i a casa seva només ha caigut derrotat una vegada en la tercera jornada del campionat.

D'aquest optimisme que embolica les emocions de L'Hospitalet s'ha contagiat el seu entrenador. "Quan vaig arribar a L´Hospitalet vaig trobar una barreja de gent jove i veterana amb moltes ganes de jugar i fer-ho bé. Tinc una bona plantilla. Em va costar molt decidir-me per l'equip però al final va ser un encert increïble" admet orgullós un Miguel Álvarez que creu que "la gent té dret a somiar amb fites majors" i que "el que fan els meus jugadors en el dia a dia et fa il·lusionar".

El bon rotllo és general dins la plantilla d'un equip que ha passat de lluitar per sortir del descens a mirar només la part alta de la lliga. En aquest aspecte, per l'extrem David Corominas "és un veritable luxe i un honor jugar en aquest equip. Estic disfrutant com mai". Pel ràpid i menut jugador riberenc la clau és "anar partit a partit i guanyar sobretot els punts de casa. Ara hem de pensar en el Sabadell i intentar fer un bon partit al seu camp".

stats