Futbol Català
Esports Futbol 01/03/2011

Mitja lliga de Tercera opta a la promoció d'ascens

Un campionat més boig i igualat que mai permet aspirar a tot al segon classificat (Muntanyesa) i també al desè (Espanyol B), separats per només vuit punts de distància

àngel Garreta
1 min
Situació i punts dels deu primers equips de la lliga. En verd, zona play-off

BarcelonaUn cop superada la jornada número 27 de lliga, la meitat dels equips del campionat aspiren a ficar-se entre els quatre primers classificats i disputar la fase d'ascens. El grup Vè de Tercera és cada vegada més sorprenent i imprevisible en els resultats i dinàmiques que es donen jornada a jornada i gairebé cap equip pot garantir la seva presència al play-off a la darrera jornada. Possiblement el líder, el Llagostera, que té el cinquè classificat a nou punts, sigui l'únic que respira mitjanament tranquil.

El present és el campionat de Tercera, en el seu grup català, més igualat de les darreres dècades. Un tram de calendari capritxós ha permès veure molts duels directes entre els primers classificats durant les darreres setmanes i això ha provocat que la distància de punts entre equips sigui mínima a aquestes alçades. El 'gol average' particular entre els equips i el millor balanç general de la lliga de cada club podria ser un factor determinant per decidir l'ordre classificatori en la darrera jornada.

stats