Futbol Català
Esports Futbol 22/04/2011

La Muntanyesa fa un pas de gegant cap al 'play-off'

La victòria de l'equip groc-i-negre al Municipal Sagnier deixa els de Miki Carrillo pràcticament classificats per a la promoció. El Prat perd de forma matemàtica tota opció d'entrar-hi per segona temporada consecutiva

San José, autor de l'empat, en una imatge d'arxiu

BarcelonaTres partits es van disputar ahir dijous al grup cinquè de Tercera Divisió. Al Municipal Sagnier, l'equip de Miguel López es va acomiadar del somni de repetir una promoció d'ascens per segona vegada en la història potablava. Els blancs van caure derrotats per 0-1 davant la Muntanyesa. El conjunt de Miki Carrillo està a un pas de certificar la seva participació en la promoció d'ascens a Segona B en la seva primera temporada a Tercera Divisió. Sens dubte, una fita històrica.

L'altre gran beneficiat de la jornada és l'Espanyol B. Els blanc-i-blaus van guanyar el Vilanova sobre la gespa artificial de l'Alumnes Obrers amb un gol de Rui Fonte al minut 89. Els pericos encara fan matemàtiques per colar-se entre els quatre primers classificats. El conjunt local es va avançar al marcador amb un gol de Sergi Pérez al quart d'hora de joc, però passada la mitja hora Dani Nieto va empatar. La diana de Rui Fonte permet als de Ferran Manresa situar-se provisionalment a tres punts de la Pobla de Mafumet.

En el tercer duel de la primera de les jornades avançades de la setmana, l'Amposta i el Premià van signar un empat a dos. El conjunt del Maresme, ja descendit de categoria, va espatllar la festa local al minut 94 de partit, igualant l'1-2 que s'imposava al marcador en aquell moment.